jeff seid

Jag och några polare besöker årets fitnessgala och hittar på lite skoj! Träffar bland annat Jeff Seid, Linus. Jeff Seid. 2 gillar · 25 pratar om detta. 22 year old natural bodybuilder who has dedicated 11 years to bodybuilding, aspiring to build the. Jeff Seid. 2 gillar · 23 pratar om detta. 22 year old natural bodybuilder who has dedicated 11 years to bodybuilding, aspiring to build the. Olepeter Olepeter Visa växlingskontor stockholm profil Skicka ett privat meddelande till Olepeter Hitta fler inlägg av Olepeter Hitta alla inlägg av Ticket privatresor i detta ämne. Kunde jag ersätta alla träningens effekter med ett piller, skulle jag, och sitta hemma och spela datorspel och äta paj i stället. Hitta fler inlägg av Fredriiik. Vad tror ni om denna snubbe? Tänker man tvärtom att alla är rena tror jag att man kan bli lite besviken på sin egen utveckling nämligen. Det är fitnesstävlingar han deltar i och inte bodybuildingtävlingar. Det är inte svårt att bli grov ren, när man har rätt gener, men det är en annan sak när man ska vara i verklig form. jeff seid

Jeff seid - flygplatsen pltsligt

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej! Ren eller inte, så får man nog finna sig i att bli misstänkt då, då det är ett fantastiskt resultat även med doping. Ursprungligen postat av filmjölk Nämen, misstänks någon som byggt upp sig 25kg och samtidigt blivit markant magrare på två år för doping? Då måste han ju vara ren när han säger det? Eftersom han lyckats med det på 2 år grymt jobbat!!! Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Fotbollsfanatiker Fotbollsfanatiker Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Fotbollsfanatiker Hitta fler inlägg av Fotbollsfanatiker Hitta alla inlägg av Fotbollsfanatiker i detta ämne.

Jeff seid Video

Jeff Seid: The Next Chapter

Jeff seid - salt

Inte omöjligt alls att bygga den kroppen på 4 år när man är i den åldern Nämen, misstänks någon som byggt upp sig 25kg och samtidigt blivit markant magrare på två år för doping? Finns ingen chans, varför inte ta en bild och redigera isåfall som bevis? Killen har tränat sedan han var år, redan då väldigt muskulös för sin ålder. Jag har följt dessa internet "fenomen" Zyzz, Chestbrah mfl för er som vet om dom.