jerker lysell

Under hann Jerker Lysell med att ta två fjärdeplatser på orienterings-VM, en i sprint och en i sprintstafett. Men den svenska landslagsmannen passade också på att göra något som få andra idrottade har gjort innan honom. Han köpte en rysk pansarbandvagn. – Det gäller att vara förberedd när. Det var inte ens säkert att Jerker Lysell skulle komma till start i sprinten vid orienterings-VM i ritter-immobilien.info det lyckades han knipa en bronsmedalj. VM-brons till nöjd Lysell · Vaden höll och tiondelarna var på rätt sida. Jerker Lysell hade inte mycket att klaga på efter sprintloppet i orienterings-VM. ritter-immobilien.info jerker lysell

Jerker lysell Video

Fredag i Freluga

Jerker lysell - bort

Och där tar vårt samtal sitt första sidospår. Jag fattar inte att formen kunde vara så bra, säger han. Men landslagsorienteraren Jerker Lysells senaste inköp är något utöver det vanliga. Men har du råd att satsa lika mycket på orienteringen som militärfordon nu då? Lysell haffad av polis efter nakenchock. Lysell spurtade hem sin första individuella VM-medalj. När Jerker Lysell kvalade in till sprintfinalen igår var det första gången han tävlade sedan guldet förra året.

Jerker lysell - Sverige som

Men Jerker Lysell förnekar inte att det är publicitet som bara stärker varumärket, och egentligen är det ingenting han bryr sig om, även om vi andra kan tycka att det är saker som är väl värda att berätta om. Bandy, bågskytte, slalom och pingis i korta svängar finns med i repertoaren av färdigheter. Se hela Målklubben - 11 december. Brons till Strand På damsidan slutade Lina Strand trea. Ett liv där han drar in tillräckligt med pengar på orienteringen för att leva på det — men en bit från vad idrottare inom andra sporter kan tjäna. Gå direkt till textinnehållet Startsida Gå direkt till sök. Med Jerker på passagerarsidan.